Hillis vs. Vick Voor Madden Cover

Peyton Hillis

Peyton Hillis

Op 27 april wordt bekend wie de nieuwe Madden coveratleet wordt: Cleveland Browns running back Peyton Hillis of Eagles quarterback Michael Vick. Beide heren wisten zich in de halve finale te ontdoen van populaire tegenstanders. Hillis won totaal tegen de verwachting in van Green Bay Super Bowl quarterback Aaron Rodgers, terwijl Michael Vick tegenstander Adrian Peterson uit de competitie wist te wippen.

Beide verhalen zijn nogal apart. Hillis speelt voor een team dat al jarenlang te boek staat als ‘speelbal’. De Cleveland Browns proberen al jarenlang uit een diep dal te klimmen en hebben daarvoor zelfs een miljoenen-GM aangetrokken in de persoon van Mike Holmgren. We zouden Hillis graag de upset-kaart toespelen (zeker omdat hij als oud vuil werd behandeld door Denver Broncos en daardoor in Cleveland eindigde), ware het niet dat we juist in deze editie van USA Sports een groot verhaal over Cleveland brengen. En dat betekent automatisch dat alles uit Cleveland een gewisse dood tegemoet gaat.

Hoe anders is dat voor Michael Vick. Vick kan -precies vier jaar nadat hij voor het eerst ontkende iets met hondengevechten te maken te hebben- voor de tweede keer worden gekozen tot Maddencover. Het zou een toonbeeld zijn van de American Dream: uit schier onmogelijke positie terugkomen om -nog eens- miljoenen te verdienen. Ons geld staat op Michael Vick. En het jouwe?

Lees ook:Madden Claimt Volgende Slachtoffer
Lees ook:Delhomme Haalt Zijn Gram
Lees ook:Where Are You Now: Aaron Brooks?
Lees ook:Cleveland Walst Over New England
Lees ook:Michael Vick Nu Verbonden met Al-Qaeda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.